"Un client multumit reprezinta cea mai buna strategie de afaceri"
Michael LeBoeuf

Misiune, Viziune si Valori

MISIUNE

Sa propunem solutii pentru cei care gandesc si sa le dam viata pentru cei carora le pasa de banii lor. Inovatie, profesionalism, o viata buna pentru noi si clientii nostri.

 

 

VIZIUNE

Ne propunem sa devenim lideri in sectoarele noastre de expertiza, sa ne consolidam pozitiile si sa ne diversificam cu prudenta. Cercetarea aplicata sa devina un motor real al initiativei noastre comerciale.

 

VALORI

Valorile pe care compania le promoveaza privesc: 

 

Societatea si mediul: prin activitatile noastre, aducem contributii societatii si protejam mediul. Diversificarea activitatilor cu accent pe dezvoltarea de solutii si proiecte in domeniul energiilor regenerabile, agriculturii si zootehniei, are in vedere prioritati ale societatii romanesti si europene, cu impact direct asupra calitatii vietii si a mediului.

Profitul si dezvoltarea: compania depune eforturi sa desfasoare operatiuni viabile, generatoare de profit care sa permita asigurarea resurselor pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri, a conditiilor motivante pentru angajati si a rezervelor pentru dezvoltarea de noi oportunitati. In acest mod valoarea companiei va avea un curs ascendent.

Resursele umane: respectam diversitatea personalitatilor si sprijinim dezvoltarea abilitatilor individuale. Cautam sa asiguram un mediu confortabil si flexibil de munca in cadrul unei culturi corporatiste bazate pe angajament personal, loialitate si responsabilitate.

Clientii: se afla in centrul atentiei la toate nivelele, necesitand abordari specifice si diferentiate, de la sprijinul in definirea cerintelor la suport efectiv prin solutiile complexe tehnice, comerciale si financiare in cazul unor proiecte de anvergura.

 

Tehnologiile: cautam sa generam plus de valoare prin inovare, armonizand integrarea tehnologiilor consacrate cu cele mai recente realizari in fiecare domeniu. Personalizarea solutiilor tehnice conform dorintei fiecarui client este o provocare binevenita, pe care o cautam cu bucurie.

Partenerii: apreciem contributia acestora in toate fazele proiectelor noastre, fiind un sprijin real la calitatea finala a acestora.

Calitatea: tintim ca prin calitatea proiectelor sa sporim valoarea clientilor nostri si sa avem o contributie durabila la infrastructura materiala si sociala.

 

Telefon:
+40 21 206 81 00

Fax:
+40 21 231 03 03

E-mail:
office@rokura.ro

Locatie:
Str. Rahmaninov 46-48
Sector 2, Bucuresti
020199 Romania

vezi harta

Cautare rapida

Introdu cuvantul de cautare in site

+40 21 206 81 00