"Tehnologia reprezinta arta profesionala de a aplica stiinta in vederea transformarii optime a resurselor umane in avantajul omului"
Ralph J. Smith

Miscari Seismice

Rokura., ca reprezentant autorizat al companiei elvetiene GeoSIG LTD, a derulat contracte cu diversi beneficiari in valoare de peste 500.000 euro, constand in sisteme complexe, de calitate elvetiana,  ce asigura atat o semnalare si inregistrare a miscarilor seismice si a cutremurelor cat si o avertizare rapida.

Sistemele Geosig contin o gama larga de senzori si echipamente de inregistrare  a miscarilor seismice, echipamente de comunicatie specifice precum si aplicatii software dedicate acestui domeniu.

Domenii de utilizare:
- monitorizarea cutremurelor si a activitatilor seismice,
- sisteme de avertizare rapida in caz de cutremur ;
- monitorizarea comportamentului barajelor, podurilor, tunelelor, cladiri inalte, autostrazi, centrale nucleare, conducte;
- monitorizarea structurilor de rezistenta a cladirilor,
- analiza si testarea vibratiilor din mediul inconjurator,
- monitorizarea instalatiilor industriale si inchiderea automata a acestora in caz de avarie,
- monitorizarea cladirilor comerciale/rezidentiale

Aceste produse versatile, prin caracteristicile, calitatea si siguranta in utilizare pe care o confera, sunt realizate la un raport optim de performanta/pret.
Modalitatile de proiectare si realizare a sistemelor GeoSIG se focalizeaza pe satisfacerea deplina a cerintelor beneficiarului prin adoptarea calitatii elvetiene.

Pe website-ul www.geosig.com puteti gasi toata gama de produse si servicii pe care Rokura le furnizeaza prin parteneriatul cu Geosig.

Referinte:


- HIDROELECTRICA "PORTILE DE FIER"
- C.N.R.R.S.
- INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE IN CONSTRUCTII, URBANISM SI DEZVOLTARE TERITORIALA DURABILA URBAN - INCERC

Telefon:
+40 21 206 81 00

Fax:
+40 21 231 03 03

E-mail:
office@rokura.ro

Locatie:
Str. Rahmaninov 46-48
Sector 2, Bucuresti
020199 Romania

vezi harta

Cautare rapida

Introdu cuvantul de cautare in site

+40 21 206 81 00